I Addition er vi stolte af at være eksperter

Vi har en bred vifte af kompetencer inden for CMS-løsninger og forretningsudvikling, men vi ved også, at vi ikke kan det hele. Derfor samarbejder vi med de dygtigste på markedet inden for design og strategi, så vores kunder får det bedste fra alle verdener. Vores mål er at tilføre netop den viden og de ressourcer, der skal til for, at du som kunde får opfyldt dine ønsker. Det vigtigste for os er, at du får den helt rigtige løsning baseret på dine behov. Kort sagt - Vi er med dig hele vejen.

Seneste Nyheder

Udvalgte cases

PFA

PFA har i samarbejde med Addition skabt en særlig webløsning, som giver virksomhederne og deres medarbejdere værdi i hverdagen.

SOS Børnebyerne

Implementering af Kentico CMS og nyt responsivt design: Addition hjælper SOS Børnebyerne for at forbedre brugeroplevelsen og sikre flere donationer for udsatte børn i hele verden.

Udenrigsministeriet

Addition står bag Udenrigsministeriets um.dk, som blev lanceret i sommeren 2011. En løsning som skal understøtte ministeriets kommunikation med borgere og andre interessenter herunder promovering af danske erhvervsinteresser.

Børns Vilkår

Børns Vilkår har til formål at rådgive og støtte børn og unge med forskellige former for problemer.

Kunder